CF Business Standard

SCF Business Standard este un produs de tipul do-it de -yourself pentru prognozarea situațiilor financiare ale companiilor mici și mijlocii . Cu ajutorul acestui instrument veti putea genera rapoarte scurte și standardizate solicitate de debitori, banci, management sau actionari.

CF Start-up Standard

SCF Start-up Standard reprezinta solutia ideala pentru afacerile in stadiu de proiect, oferindu-va posibilitatea sa previzionati, pornind de la detalii privind investitia initiala, cum va evolua businessul dumneavoastra pe o perioada de pana la 5 ani.

CF Business Premium

SCF Business Premium reprezinta un instrument cuprinzator, flexibil si fundamental pentru previzionarea situatiilor financiare ale companiilor cu activitati multiple, linii de business complexe fiind personalizat si individualizat pentru fiecare client in parte.

CF Premium Projects

SCF Premium Projects este o solutie inovativa si cuprinzatoare in obiectivul final de realizare a unor previzionari financiare cat mai apropiate de realitate. Principalii utilizatori ai acestui produs sunt dezvoltatorii real-estate, unitati hoteliere, centre comerciale, companii de drumuri.

Made with img   in Earth | All rights reserved Copyright © 2014 MyVilla